Lunch

Sitter och äter lite lunch innan jag ska in en sväng till skolan. Har varit och tränat nu på morgonen, ben och lite cardio. Ett helt ok pass men inte så dunder som jag hade velat.

image

Kalas och god middag

Hej hopp!

Nu har jag äntligen få slå ner röva i soffan hemma. Har varit på språng näst intill hela dagen, först träning sen kalas och sedan middag. Resten av kvällen kommer att spenderas framför skärmen planerandes den kommande veckan. Har ett kost schema som ska göras samt att jag ska planera min egna vecka, måste få in bra mat träning och massa massa plugg. Till den här tentan ska jag minsan vara förberedd!

Har börjat fundera på om man skulle ta och skaffa sig en surfplatta eller en ny minidator som man kan ha med sig till förläsningar och liknande. Är ju kanon och skriva anteckningar på efter ett MI-samtal oxå ju.

Till kvällis blir det kronärtskocka med getostcreme

Yoga-och plugg Söndag

God morgon!

Ni har väl kommit ihåg att ställa tillbaka klockan? Det är ju därför jag är uppe så tidigt, vilket är jättebra då jag har 100 saker att göra. Först ut blir business english plugg och sedan kl 10 är det yoga time, 75 minuter, det ska bli så skönt att få sträcka ut och tänja. Funderar på om jag skulle ta och köra 30 minuter cardio innan, men det beror på hur långt jag hinner med engelskan.

Men sen blir det kalas inne i The big City, morbror fyller år!

30 minuter plugg startar NU Ψ

Mot Mega Store och Gumse Gym

God morgon babes!

Har varit uppe ett tag nu, har hunnit med att både handla frukost, äta den och packat väskan inför dagens utflykter. Först ut blir ett stopp på B&F Mega Store, tänkte prova ett par BB (betterbodies) byxor som jag har trånat efter ett bra tag. Justja, casein måste jag köpa oxå!

Sen brassar vi upp till Solna, eller var det Sollentuna(?) och Gumse Gym för att träna lite med Jasmin bla. Kommer bli en grym dag!

Idag är det fridag, YEY ♥

Träningsvärk from hell?

Njee, så illa är det inte men nog har jag träningsvärk allt. I tricep, i armvecken, i bicep och i röva. And I love it! Imorgon blir det enbart 60 minuter cardio innan vi drar av en brakfrukost. Annars imorgon kommer vi att besöka Mega store, de skulle tydligen ha 20 % på allt i butiken. Men sen så blir det fullrulle kanelbulle, Gumse gym har öppet hus och tävlingar. Vad jag har sett/hört så kommer det komma ett antal kändisar, bla. bästa Jasmin! Så självklart ska man titta in där också.

På kvällen ser det ut som att det blir middag och bio på heron, men man vet aldrig det kanske hinner ändras.

Tidsinställt inlägg- jag är och tjänar lite cash ω

Veckorapport

Vad ska man säga? Det var ju inte oväntat med ett plus, men vet ni. Det är okej, för jag kommer att få ordning på det snart. Och får jag inte det så får jag väl börja räkna kalorierna igen, men inte alls lika maniskt som innan. Så jag ger det en vecka till, sen tar jag ställning till hur jag ska göra framöver.

Nytt mål: 85 kg innan nyår, skulle känns så skönt att spräcka 30 kilos gränsen!