JAG GJORDE DET!

Imorse när jag ställde mig på vågen hoppades jag på att jag skulle ha nått mitt midsommar mål. Vågen stannade på 83,2 alltså 100 gram över måler. Suck! Men så gick jag och kissade igen, haha, och se på fan det räckte. Jag har nått mitt mål och därför ska jag ta och rulla mot SKHLM för att köpa en ny klänning till midsommar, min belöning.

Så en ny lägsta vikt nu då, 83.1 kilo! Känns så guld och jag är fan stolt över migjälv. Kör på som jag gjort de senaste veckorna imorgon oxå sen höjer jag på torsdag för att inte lyckas få världens tokfylla på fredag.

Det blir nog sushi till lunch efter shoppingen, vi hörs senare!

image


Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>